SVE JE IZVESNIJE DA CENTAR NOVAC KOJI JE PROŠLE GODINE ODOBREN, A ZBOG BLOKADE NIJE MOGA DA BUDE UPLAĆEN, I ZA DEBLOKADU, MOŽE OBEEZBEDITI SAMO HITNIM DONACIJAMA U ZAJEDNICI

Sorry, this entry is only available in B/CG/H/S. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Poštovani/e,
Kako je sve neizvesnije učešće Grada Novog Sada u nalaženju rešenja za deblokadu i za uplatu novca koji je odobrio Centru za period maj-decembar 2023, ali nije mogao da ga uplati jer gradske dotacije podležu  blokadi, a sezona je godišnjeg odmora, Centru, po svemu sudeći, predstoje 2 meseca potpune neizvesnosti uz nužnost da do 15.7. isplati 771.649,6 din, od kojih 451.148,6 din. za 7 neto zarada, ostatak je za povrat 1 od 5 pozajmica s rokom plaćanja do 15.7. Sve ostale stavke od ukupno 1.423.000 din. za jul 2024-jun 2024. mogu da sačekaju do uplatre priloga koji se do 31.7. za rad Centra skupljaju u McDonaldsovim restoranima i odgovor dveju koorporativih fondacija kojima smo se obratile.
Htela sam da zamolim ko može hitno da donira na račun 340-11001286-31 i da seljenjem ovih linkova PODRŽITE CENTAR JER ON PODRŽAVA DRUGE! (u njemu su navedeni načini doniranja),  //www.instagram.com/p/C8wloBGqHDn/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==https://www.facebook.com/share/p/uYmAQy4NmxgtVnN4/ i //www.instagram.com/reel/C8yr1HOMqUp/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== doprinesete tome da se što više ljudi informiše i uključi.  
Pravna lica mogu preuzeti predlog blanko govora o donatorstvu 
Uz najiskrenije izvinjenjenje i zahvalnost,
_____________________________
mr Milica Mima Ružičić-Novković, predsednica

About the author: czuns

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.