Obaveštenje o toku kampanje i poziv svima (18.04.2018)

Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Dragi prijatelji,
Ostalo je još dvadesetak dana do kraja obeju kampanja za prikupljanje sredstava za personalnu asistenciju. Kroz Kmpanju na //www.donacije.rs/projekat/personalni-asistenti-ns/ prikupljeno je do sada 14% sredstava. Preostaje da obezbedimo još 386.888,00 dinara da bismo mogli pokriti troškove asistencije u martu i aprilu koleginicamaa kojima ona potrebna duže od 8 sati.

U okviru kampanje //www.generosity.com/community-fundraising/pa-service-in-novi-sad koja se odnosi na troškove usluge za petoro korisnika u poslednja 4 meseca uplaćeno je 3% sredstava. Potrebno je da obezbedimo još 1,5 mlion dinara.

Doniranjem ili deljenjem informacije o kampanjama doprinosimo tome da trenutno nas 8, a nadalje nas 18 imamo asistenciju.

Možete se takođe pridružiti akciji McDonald’sa koji ovog meseca prikuplja novac u cilju podrške Centru ili korišćenjem prevodilačkih usluga Udruženja “Prevodilačko srce” //www.generosity.com/community-fundraising/pa-service-in-novi-sad.

Zahvalni/e za dosadašnju podršku, nastavljaamo dalje!

About the author: czuns