Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Dragi prijatelji,
Ostalo je da obezbedimo iznosos od 16.842,00 dinara da bismo mogli da pokrijemo troškove personalne asistencije dvema koleginicama iz Novog Sada i jednom kolegi iz Martonoša kojima je neophodna duže od 8 sati dnevno.

Pozivamo Vas da doniranjem preko //www.donacije.rs/projekat/personalni-asistenti-ns/ ili na račun Centra 340-11001286-31 kod Erste Bank A.D deljenjem informacije o kampanji i svrsi usluge doprinesete da što pre stignemo do cilja.

Hvala svima koji su se uključili u ovaj proces. Ovaj trenutak je najznačajniji do sada da se što više ljudi uključi i doniranjem ili informisanjem drugih da je asistencija osnovni preduslov za samostalni život osobama kojima je potrebna, doprinese da ova usluga bude dostupna građanima/kama.

Mimo ovih sredstava, Centar treba da obezbedi 1,5 miliona dinara za troškove asistencije u poslednja 4 meseca prošle godine koje Grad nije podžao. Pozivamo potencijalne donatore/ke da se uključe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.