U 2023.

Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Da u 2023. osvestimo da od svake naše namere i postupka sve(t) zavisi, da vratimo mir i da se opredelimo za doslednu primenu usvojenih međunarodnih standarda i ratifikovanih ugovora na polju ljudskih prava i održivog razvoja, i da se usmerimo samo na dalji razvoj i međusobnu podršku da budemo dobro i da druga bića, čiji opstanak zavisi od naših postupaka i ponašanja, budu dobro.
I da u 2023. Град Нови Сад počne direktnim pružaocima usluga socijalne zaštite da pokriva sva prava iz radnog odnosa i obezbedi pun obim usluga, jer može, a to je, s obzirom na demografsku strukturu stanovništva, jedan od stubova njegovog razvoja, da zaustavi sve procese, počev od uništavanja zelenih površina, koji će povećati potrebu za uslugama socijalne i zdravstvene zaštite, i da R. Srbija propise u oblasti socijalne zaštite i porodičnih prava uskladi sa ratifikovanim međunarodnim ugovorima, i svoj privredni razvoj sa potrebama svog stanovništva, a u vezi sa primenom ratifikovanih međunarodnih ugovora na polju ljudskih prava da bismo mogli/e nesmetano živeti i imati preduslov za pun društveni učinak i doprinos društvu i svetu u celini.

About the author: czuns

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.