OBAVEŠTENJE O TOKU PRIKUPLJANJA SREDSTAVA ZA OTKLANJANJE BLOKADE

Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Četiri bankovna računa Centra i podračun za programska sredstva koja Grad Novi Sad odobrava za indirektne troškove usluge personalne asistencije i svakodnevnu iskustvenu podršku 1 osobi pod prinudnom su naplatom za iznos od 5.704.400din, od kojih je glavnica 3.985.521,18  din.

 Osnovni dug se 15.10.2023. uvećao zbog uvećanja tarifa Narodne banke Srbije.
Da bi Grad mogao do kraja godine da uplati odobrena programska sredstva za period maj-decembar, od maja stručni radnik, pružalac iskustvene podrške i knjigovodstvena agencija čekaju na naknadu za svoj rad, potrebno je da do 30.11. odblokiramo račune, a to je moguće samo donacijama na račun 340-5350-79.
O razlozima zbog kojih se Centar od 2017. kontinuirano suočava s blokadom računa, o tome šta smo preduzeli informacije možete videti u ostalim vestima na sajtu. U okviru ovog obveštenja na ovom linku obaveštavaćemo redovno o promrni iznosa koji je pod blokadom do njenog otklanjanja.

About the author: czuns

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.