Koncert povodom 18 godina od osnivanja Centra „Živeti uspravno“

Centar „Živeti uspravno“ 22. februara obeležava 18 godina od osnivanja koncertom Branka Pražića u utorak 25. februara u 19 sati 2020. u Galeriji Matice srpske. To je i prilika da i ovog puta pozovemo publiku da kupovinom ulaznice podrže rad Centra.
Pozivamo Vas da doprinesete da obezbedimo sredstva koja nedostaju za uslugu personalne asistencije. Obezbedili smo kontinuitet usluge od skoro 12 godina a Grad je od ove godine budžetski finansira. Međutim za sada samo minimalni standard, što je nedovoljno za mnoge od nas kojima usluga treba duže od 40 sati nedeljno.

Ovaj događaj označava početak obeležavanja 2 decenije rada ljudi okupljenih oko ideje „Živeti uspravno“ i održava se u okviru kampanje za prikupljanje sredstava za personalnu asistenciju u Novom Sadu i Subotici //www.donacije.rs/projekat/personalni-asistenti-2019/ – za deo koji iz formalnih razloga ne može da se finansira iz lokalnog budžeta.

Ulaznice po ceni od 400 dinara mogu se kupiti radnim danima 10 – 20č, a vikendom od 13 – 17č u Muzejskoj prodavnici Galerije Matice srpske, Trg galerija 1.

About the author: czuns